Woensdag 27 april is de start van de eerste supersuperspannende Oranje Zeepkistenrace in Beek.

 

Jij bent één van de durfals die zich op het prachtige parcours gaat meten met de andere coureurs. Om de race zonder obstakels te laten verlopen, vragen wij je vriendelijk om onderstaande tips en tricks goed door te lezen.

 

- Deelnemers melden zich tussen 12.00 uur en uiterlijk tot 13.00 uur (!) bij Wijnkoperij Jos Peters. De Koninklijke Keurmeester Rutger keurt daar grondig jouw zeepkist. Voorwaarden waaraan de zeepkist moet voldoen vind je hier. Daarna volgt het defilé.

 

- Er zijn erg veel aanmeldingen. Fantastisch! De kinderen mogen daarom een half uur eerder, dus om 12.00 uur al starten/inrijden. Zo krijgen alle Verstappetjes de kans om naar beneden te racen. De grote racehelden starten om 12.00 uur.

 

- De organisatie heeft helmen geregeld. Zorg daarnaast voor goede bescherming voor de rest van je lichaam (knie- elleboogbeschermers, stevige schoenen, enz).

Heb je zelf een helm dan die graag meenemen!

- Valt er eigenlijk wat te winnen? Jazeker! Voor alle jonge racers hebben we medailles. Daarnaast zijn er tegoedbonnen om te gaan karten voor de snelste coureur, de origineelste kist en de grootste pechvogel.  De prijsuitreiking is om 16.15 uur.

Wij hebben er zin in! Tot woensdag 27 april, tot Koningsdag!